199,00 zł – 3400,00 zł
Nabycie lub podwyższenie klasyfikacji kadry menadżerskiej i pracowników firm gastronomicznych.
Zapisz się online!
- Najbogatsza oferta w regionie!
- 30 lat na rynku edukacji!
- Sprawdzona kadra dydaktyczna!
- Bezpieczna płatność online
Opis
Wydział Nauk Stosowanych w Słupsku
Cel studiów:
Nabycie lub podwyższenie klasyfikacji kadry menadżerskiej i pracowników firm gastronomicznych; przygotowanie nauczycieli do prowadzenia zajęć edukacyjnych z przedmiotów pokrywających się z zakresem niniejszych studiów podyplomowych, przygotowanie do samodzielnego prowadzenia przedsiębiorstw gastronomicznych.
Adresaci studiów:
- menadżerowie i pracownicy przedsiębiorstw gastronomicznych, turystycznych i hotelarskich
- przedsiębiorcy z branży gastronomicznej i turystyczno-hotelarskiej oraz osoby zainteresowane pracą w tych branżach
- nauczyciele szkół średnich i policealnych
Program studiów:
- Zarządzanie
- Marketing gastronomiczny
- Podstawy biochemii i chemii żywnościowej
- Higiena i toksykologia
- Technologia żywności
- Towaroznawstwo artykułów spożywczych
- Podstawy żywienia człowieka
- Obsługa konsumenta
- Dietetyka
- Technologia gastronomiczna
- Kultura kulinarna regionów Polski
- Dydaktyka przedmiotowa – metodyka nauczania przedmiotów pokrywających się z zakresem niniejszych studiów podyplomowych (trzeci semestr)
- Seminarium dyplomowe
Forma zaliczenia:
Test z wybranych zagadnień programowych
Praca dyplomowa
Czas trwania studiów: 2 semestry / 240 godzin
Dodatkowe informacje
Forma płatności | jednorazowo, semestralnie, ratalnie (1 z 5 rat), wpisowe |
---|