199,00 3400,00 

Nabycie lub podwyższenie klasyfikacji kadry menadżerskiej i pracowników firm gastronomicznych.

Wyczyść

Zapisz się online!

  • Done Najbogatsza oferta w regionie!
  • Done 30 lat na rynku edukacji!
  • Done Sprawdzona kadra dydaktyczna!
  • Check Mark Bezpieczna płatność online

Opis

Wydział Nauk Stosowanych w Słupsku 

 

Cel studiów:

Nabycie lub podwyższenie klasyfikacji kadry menadżerskiej i pracowników firm gastronomicznych; przygotowanie nauczycieli do prowadzenia zajęć edukacyjnych z przedmiotów pokrywających się z zakresem niniejszych studiów podyplomowych, przygotowanie do samodzielnego prowadzenia przedsiębiorstw gastronomicznych.

Adresaci studiów:

  • menadżerowie i pracownicy przedsiębiorstw gastronomicznych, turystycznych i hotelarskich
  • przedsiębiorcy z branży gastronomicznej i turystyczno-hotelarskiej oraz osoby zainteresowane pracą w tych branżach
  • nauczyciele szkół średnich i policealnych

Program studiów:

  • Zarządzanie
  • Marketing gastronomiczny
  • Podstawy biochemii i chemii żywnościowej
  • Higiena i toksykologia
  • Technologia żywności
  • Towaroznawstwo artykułów spożywczych
  • Podstawy żywienia człowieka
  • Obsługa konsumenta
  • Dietetyka
  • Technologia gastronomiczna
  • Kultura kulinarna regionów Polski
  • Dydaktyka przedmiotowa – metodyka nauczania przedmiotów pokrywających się z zakresem niniejszych studiów podyplomowych (trzeci semestr)
  • Seminarium dyplomowe

Forma zaliczenia:

Test z wybranych zagadnień programowych
Praca dyplomowa

Czas trwania studiów: 2 semestry / 240 godzin

Dodatkowe informacje

Forma płatności

jednorazowo, semestralnie, ratalnie (1 z 5 rat), wpisowe